Sodelovanje

PREVZEM PAPIRJA – Po prijavi na naši spletni strani kontaktirajte najbližjo poslovalnico Dinos. Dogovorite se o datumu postavitve zbirnega zabojnika na želeno mesto, trajanju akcije in odvozu po končani akciji. Predstavnika družbe Dinos, ki zabojnik prevzame, je potrebno obvestiti, da je akcija zbiranja odpadnega papirja namenjena projektu PISMO SRCA. Odpadni papir lahko tudi sami pošljete v najbližjo enoto Dinos.

V dogovorjenem terminu in na dogovorjeni lokaciji družba Dinos dostavi ustrezen zabojnik in ga po koncu akcije odpelje. Najmanjša količina zbranega papirja je 1000 kg. Možna tudi osebna dostava odpadnega papirja na najbližjo enoto družbe Dinos.

Količino in vrednost zbranega papirja družba Dinos sporoči na naslov ustanove, ki je akcijo izvedla. Družba Dinos nameni 100% pridobljenih sredstev iz vsake akcije Fundaciji PISMO SRCA, le-ta pa za štipendiranje mladih po vsej Sloveniji.

TRAJANJE – Projekt omogoča organizacijo akcij tekom celotnega šolskega leta. Izobraževalna ustanova organizira eno ali več zbiralnih akcij odpadnega papirja.

Podatki o količini zbranega papirja bodo objavljeni na spletni strani Fundacije PISMO SRCA.

Se želite prijaviti? Najprej se odločite kaj bo vaša ustanova zbirala, bo to papir, tekstil ali morda plastika?

Ko ste si izbrali eno od treh možnosti, jo na spodnjem seznamu izberite in vpišite zahtevane podatke.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.