Sodelovanje

Prevzem papirja za projekt PISMO SRCA – Po uspešni prijavi na naši spletni strani, vas vabimo, da stopite v stik s najbližjo poslovalnico podjetja Dinos. Z dogovorom boste določili datum postavitve zbirnega zabojnika na želeno lokacijo, trajanje akcije ter logistiko odvoza po končanem zbiranju. Pomembno je, da predstavnika podjetja Dinos, ki bo zabojnik prevzel, obvestite, da je akcija zbiranja odpadnega papirja namenjena projektu PISMO SRCA. Seveda pa imate možnost tudi sami dostaviti odpadni papir v najbližjo enoto podjetja Dinos.

V dogovorjenem terminu in na dogovorjeni lokaciji vam bo družba Dinos dostavila ustrezen zabojnik, ki ga bo po koncu akcije tudi odpeljala. Minimalna količina zbranega papirja za brezplačen prevoz je 2.000 kg. Prav tako obstaja možnost osebne dostave odpadnega papirja na najbližjo enoto podjetja Dinos.

Količino in vrednost zbranega papirja vam bo družba Dinos sporočila na naslov vaše ustanove, ki je izvedla akcijo. Vse pridobljene sredstva iz vsake akcije podjetje Dinos nameni v celoti Fundaciji PISMO SRCA, ki jih uporabi za štipendiranje mladih po vsej Sloveniji.

TRAJANJE PROJEKTA – Projekt omogoča organizacijo zbiralnih akcij tekom celotnega šolskega leta. Izobraževalna ustanova lahko organizira eno ali več zbiralnih akcij odpadnega papirja.

Podatki o količini zbranega papirja bodo redno objavljeni na spletni strani Fundacije PISMO SRCA.

ŽELITE SODELOVATI?

Pred prijavo se odločite, ali bo vaša ustanova zbirala papir, tekstil ali morda plastiko. Ko se odločite, izberite ustrezno možnost na spodnjem seznamu in vpišite zahtevane podatke. Vaša podpora bo pripomogla k izobraževanju mladih in ohranjanju našega okolja. Hvala vam!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.